Arkadaslar soyle bir durum var benzinde sorun olmadi durdugu yerde calistirdim arabayi gaza aldigimda 110 dogru yukseldi hararet.ve fan acti.termostat yeni fan musuru yeni su eksilme yok sadece bu aksam arabayi stop ettikten sonra yedek su deposunda bir iki ufak baloncuk yapti okadar o stop ettikten sonra. Hava olacagini sanmiyorum radyator kapagi acikken baya bi caliatirdim suyu degistirdigim gun. Ayni zaman da radyator tikali olma ihtimaline karsi porcozle temizledim. Yani ne varsa gaz sistemi ile ilgili bir durum var sanirim.cozemedim. acik konusmak gerekirse ustaya pek gitme taraftari degilim guven olmuyor orasiydi burasiydi derken degismeyen yer kalmayacak biliyorum.hararet musurunu sokemedim cok sıkı sokebilseydim onuda degistirecektim.
Blok contası gitse yagda su suda yag olmazmı.bu durum soz konusu degil arabada. Conta gitse benzindede ayni hararet degerlerini gormezmiyim. Valla bi garip durum var xozemedim. Hortumlar cokmu sert olmasi lazim yoksa normal yumusakliktami.
Blok contası gitse yagda su suda yag olmazmı.bu durum soz konusu degil arabada. Conta gitse benzindede ayni hararet degerlerini gormezmiyim. Valla bi garip durum var xozemedim. Hortumlar cokmu sert olmasi lazim yoksa normal yumusakliktami.