@beybozkurt55 gardaşım senin akünü yemişler ben 5 kişiye 20 şerden +avansı bilmem nedi ve uçtan uca gittiğim sanayileri saymıyorum. Usta 2 gün kalır dedi bu dediğim bujiye felan 450 para verdim ne sibop ayarı yapmış ne bişey söz verdiydi saat gibi olacak diye akşam evine gitti benim arabayla bembeyaz tavanıma saçından kocaman yağ bulaşmış taktiği parçalar yan sanayi daha neler neler şimdi motoru tek ve olması gerekn yerden verdim çünkü manifolt tarafıda bence sıkıntı araba fan açınca direk içine hava basıyo oda stop ettiriyodu bende en iyisi farın ora ama rahatladığı için sabah kolay çalışıyo aküyüde fazla yormuyo (akünde sağlam diyemem belki oda bitiktir bakım felan istiyodur onu forumda daha bilgili kişileer cevaplar
@beybozkurt55 ayrıca eski şahinimi denge kolları için sanayiye bıraktığımda bende akü bitik aldım bidaha düzen tutmadı
@VolkanGürsoy unda dediği gibi herşey beklenir at arabası gibi kullanıyolar benimkiyle yanlamışlardir bile ondanda emin değilim güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum forum sayesinde tamirhane açacam böyle giderse
@beybozkurt55 ayrıca eski şahinimi denge kolları için sanayiye bıraktığımda bende akü bitik aldım bidaha düzen tutmadı
@VolkanGürsoy unda dediği gibi herşey beklenir at arabası gibi kullanıyolar benimkiyle yanlamışlardir bile ondanda emin değilim güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum forum sayesinde tamirhane açacam böyle giderse