Aracım 94 şahin benzin ışığı yanmıyor kontağı açtığım zaman ibre sıfıra geliyo ama benzin yok içinde ışık yanmıyor deponun üstündeki şasede bağlı olan kabloyla başka kabloyu değiştirdiğim zaman yanıyor ama bu seferde ibre sıfırın altında kalıyor bunun nedeni nedir nasıl düzeltebilirim
Konuyu Okuyanlar:10 Ziyaretçi
@19aab325 kardeşim aynı sorun için bende elektrikçiye gittim senin yaptırdığın işlemlerin aynısını yaptı ve şamandıranın değişmesi lazım dedi ben değiştirmedim başka bir ustaya daha göstereceğim elektriksel bir problemde olabilir yani boşu boşuna şamandırayı değiştirme derim.
Vazgeçtiklerim sizin olsun benim olanı zaten alamazsınız...
Peki usta benim şamandıra sıfır benzin ışığıda yanıyor ama kontak kapalıyken sıfırın altında kontağı açınca sıfırda benzin bittiğindede aynı yerdeydi 100 liralık benzin aldım hala sıfırda bu nedir ?
@grgll1 kardeşim şamandıran orijinal değilse olabilir böyle bir durum.
@VolkanGürsoy kardeşim yorumunu şimdi gördüm. Benim elektrikçi aynı dediğin gibi yaptı ve şamandıra değişcek dedi. Şimdi şamandıranın orjinali yok bulsan da eski üretim olacak. Yani bu ışığı yaktırmanın başka bir yolu yok mudur acaba?
@VolkanGürsoy kardeşim yorumunu şimdi gördüm. Benim elektrikçi aynı dediğin gibi yaptı ve şamandıra değişcek dedi. Şimdi şamandıranın orjinali yok bulsan da eski üretim olacak. Yani bu ışığı yaktırmanın başka bir yolu yok mudur acaba?
Vazgeçtiklerim sizin olsun benim olanı zaten alamazsınız...
@"67 LC 514" abi ben samandıra aldım yan sanayi buldum orjinali bulamadım. Mecburen yan sanayi kullanıcaz. Daha taktırmadım 3 aydır odunlukta duruyor yan sanayi olduğu için pek takasımda gelmiyor açıkçası. Tek çare değiştirmek.
geçenlerde ibrem takılı kalmıştı şamandırayı söktüm, ışık ve seviye bölümünü toplayan kapağın tırnağı kırılmış ve sistem sıkışmıştı. doğru şekilde toplayıp dışardan telledim şuan sorunsuz hem ışık hem de seviye. Sizde öncelikle şamandırayı sökün zaten ışığın yanma şekli; şamandıra kolundaki kısmın, ana kısımdaki ışığın kablosunun olduğu bölüme temas etmesi. bunu gözlemleyerek anlarsınız oraya ufak zımpara veya bükme işlemleri ile düzelir tabi tamemen kopmamışsa
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | |||||
YARDIM! Slx iç aydınlatma tuş sorunu | |||||
YARDIM! Slx stop da sis ve sinyal sorunu | |||||
Park lambası sorunu | |||||
YARDIM! Silecek sorunu | |||||
Hararet göstergesi sorunu | |||||
YARDIM! Merkezi kilit sorunu | |||||
Elektrik sorunu |