DarkredBlue61
Fan Müşür Kablosu İçin 1 Dklık Saygı Duruşuna Lütfen
0
42
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
DarkredBlue61 Aktif Tofaşcı
**
Aktif Tofaşcı

  • Konular159
  • Mesajlar15,213

  • İsim: Ahmet
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 27
    Araç Serisi: Kartal 1.6i.e
    Model Yılı: 2001
Serkar Marka Kapak Aldım 50 Tl Mıydı NEydi. 0.9 Bar Fakat Hararet 110larda filanken motor suyu neden kaynamıyor ilk sormak istediğim bu? hortumlara baktım çok sert değildi fakat ufaktanda olsa sertlik vardı hatta normal 90 derecedeki sertliği ile aynı desem yeridir. yalancı hararettir dedim ama doğruymuş normalde 100 105 derecelerde diğer kapaklarda direk yedek su deposundan suyu püskürtmeye başlıyordu bunda 110 120 derecelerde bile yapmadı bunu.



Müşür Kablosu Arada Temassızlık Yapyordu. İçine 0.75 mm Kablodan 2 3 Tel Atıp Şişirip Devam Ediyorduk Ne Güzel. Geçen Baktım Hararet 110 120 lere dayanmış. Aman Tanrım Didim!  ooooo  Çektim Sağa Kontağı Kapattım Baktım Su vs Kaynatmıyor Araç Fanda Açmamış. 2 Şeçenek Var Dedim Ya Gösterge Yine Yanlış GÖsteriyor yada Fan Açmadığı İçin Gerçekten Hararet Yapmış.Biraz Kabloları Oynattım o, Bu Derken Açmadı Fanı. Neyse Gittim Park Ettim 2 3 Saat Sonra GEldim Baktım Hararet Düşmüş. Sigortaya Baktım Oda Atık Değil. Müşür Kablosunu Sökmeye Çalıştım Baktım Zorlanıyor Bu Hayrı Alamet Dedim Dedim.Zor Bela Tornavida İle Açarak Söktüm Baktım kı Soket Erimiş Sıcaktan. Gittim Yeni Soket + Müşür Aldım Tds Marka (80 SOket + 250 Müşür). Yedekte Dursun Diye Müşürüde Alayım Dedim Orjinal Fabrıkadan Çıktığı Müşür Dediler ve Tek Tipmiş Yani 87 92. Kabloyu Değiştirdim Ettim Çalışmadı Bu Sefer Müşüre Kalmıştı İş.BEnde Kabloları Bir Yere Gitmeden Önce Uç Uca Bağladım Gittiğim Yerde Kaputu Açıp Kabloları Ayırıyordum Aküye Yüklenmesin Diye Big Grin

Emanet mÜşür ve Kabloları Değiştirdim Şimdi Sorun yok Gibi. Birde Hararet Müşürü Aldım Bi yalancı hararet var gibi araçta onuda bir ara takacağım nasip olursa.