https://www.google.com.tr/search?q=elo+far+rölesi&oq=e&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j0j69i60l2.1358j0j4&client=ms-android-a1-longcheer-rev&sourceid=chrome
Bu yokmu şimdi linke bı bakarsan fotoğraf atamadim
Dediklerine bakicam emin ol olmadı onerdigin ampül den şıp edicem
Bu yokmu şimdi linke bı bakarsan fotoğraf atamadim
(03.06.2017, 00:38)Mustafa0638 yazdı: Öncelikli olarak tesisat sağlamlığı. Far rolesi şart değil ben kullanmıyorum.Aynı sorun benim başımada geldi.Öncelikli olarak farların şasesini güçlendirmelisin.Ardından ampül soketlerini temizlemek zımparalamalısın.Şarj dinamosunun üzerindeki kablaların hepsini söküp özellikle aküden gelen (+) kutup kablosunu iyice temizlemelisin.Bunların hep faydası olacak.Akü kutup başlarına bağlanan kabloları iyice temizleyip tekrar bağlamalısın akü kutup başı bağlantı klemenslerini temizlemelisin.Ayrıca önemli olarak aküden çıkan (-) kablosunun araç kaportasına bağlanan kısmı var onu iyice temizle gerçekten çok faydası oluyor.Bunlar sadece far aydınlatması değil aracın tüm elektirik aksamında olumlu gelişmeler sağlıyacaktır.Aracın sigorta kutusundaki roleyi değiştirebilirsin yada ayaklarını temizleyebilirsin.Bu anlatıklarımın hepsini ben kendim birebir kendi aracıma uyguladım ve çok faydası oldu.Ben gece önümü göremiyordum. bunların faydası oldu.
Bir elektirikçi olarak söylüyorum yüksek wattlı ampülleri önermiyorum.Yüksek ışık verebilir ama aracın tesisatının çok çok iyi olması gerekir.Tesisata zarar verir kablolar fazla dayanmaz.Yüksek sıcaklık verdiğinden dolayı farlarını karartır.Phılıps x-treme vision kullanıyorum çok çok menmunum ve sıradan ampüllere göre iyi.Dahada iyisi olsun dersen bosch plus 120 gigalight öneririm ama fiyatıda biraz pahalı.
Dediklerine bakicam emin ol olmadı onerdigin ampül den şıp edicem