bazen durduk yere bazen frene basınca sag arka tekerden geldıgını tahmın ettıgım kagnı sesı gıbı bır ses gelıyor balata bıtmıs dusuncesı ıle yenı balata aldım usta daha balatalar saglam sıkıntı yok dedı kampana ve palatalrı temızledı sokmusken akıs bılyalarını da kontrol ettı onlardada sıkıntı olmadıgını soyledı ama ara ara ses gelıyor bır deneyımı yada fıktı olan bana yardımcı olabılırmı.
Konuyu Okuyanlar:3 Ziyaretçi
Denge kolunda çatlak olabilir belki ?
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
Frene bastığında o ses geliyorsa yada arabayla viraj alıp duzlediginde arka vuruyorsa limitorune baktır ya arizalanmistir yada çubuğun ucunda contası çıkmıştır sol arka tekerin altında benimde başıma geldi kimi denge kolu dedi kimi takozlar küçük bı contaymis sesi yapan
en son bıkac gun once aracı tamırcıye gosterdım aracı kanala cekıp saga sola yukarı asagı esnettk salladık oada alttan hareketlı malzemelerı elı ıle tutup nerenın vuruntu bosluk yaptıgını elınde hıssedersın dedı ve sadece uzun denge kollarından supelendıgını soyledı ustaya guvenıyorum bıraz ıscılıgı pahalı oldugu ıcın sık gıtmesemde hep dedıgı cıktı ustanın bakalım sonucu buradan yazarım.
Denge kolları olsa yolda giderken bile arabayı şallar yada güvensiz sürüş yaratır dediğim gibi önce ucuz yolla arıza araman bide limitorune baktır derim aynı sorun bende vardı ve çoğu kişi denge kolları dedi ama küçük bı kauçuk conta çıktı
Bugun lok lok sesı ıcın tamırcıye gıtttım once uzun denge kolu daha sonra orta boy denge kolu ve en sonunda akıs bılyasının degısımı sonrasında sozkonusu ses kesılmıstır degısın parcalar sol tarafın parcaları denge kollarının fısıeklerı deforma olumus ama asıl sorun akıs bılyasından kaynaklı cıktı yardım gorus ve onerılerınız ıcın tesekkurler.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | |||||
YARDIM! Sol arka tekerden gelen ses | |||||
Serçe ön takımdan gelen ses | |||||
ÇÖZÜLDÜ! Arkadan gelen uğultu | |||||
Defransiyel ötme sesi | |||||
Geri vites kalkışı ve bayır aşağı iniş de gelen demir sesi | |||||
Düşük devirde arkadan gelen ses | |||||
Priz direk uğultu sesi var |