Arkadaşlar günaydın, hayırlı ramazanlar öncelikle. Doğan Slx aracımın kapı döşemeleri ve koltuk rengi turkuaz ancak ben siyah renk koltuk kılıfı alıp, kapı döşemelerini de siyah renkte görmek istiyorum. Bu kapı döşemesine siyah kumaş kaplama yapılır mı? Ya da sprey kumaş boyası alıp kendim boyasam kendi rengini kapatır mı? Veya Kapı döşemelerini söküp normal kumaş boyası ile boyasam olur mu? Ki döşemeleri hiç sökmedim bilmiyorum, benim için en zoru bu olur. Sizlerden değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.
Konuyu Okuyanlar:3 Ziyaretçi
Ben tavsiye etmem aracın içinde bunalırsın bide kapı döşemelerinin çıkması şuan 1000tl vazgeçmek istesen geriye dönüşü sıkıntılı olur.Sana tavsiyem şunlardan al elindekileri sakla https://www.aktasotoyedekparca.com/urun/...gK63PD_BwE
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
Döşemelerde Yıpranma Filan Yoksa Hiç Elleme Derim Sana Çıkma Bul Olmadı Elindekileri Satarsın Sonra.Döşemeleri Sökmekte Zor Değil Arka Kapılardakı Cam Açma Kolunun Sekmanını Kontrol Kalemi Tarzı Bişeyle Serbest Bıraktırıp Sökmek Lazım Onlar Zorluyor Gerisi Basit.Ha Birde Kapıları Söktüğünde İçlerine Su Döküp Güzelce Temizle Tahliye Yerleri Çamur Dolup Tıkanabiliyor Bazen.
Döşemeler siyah olunca bunaltıcı oluyor. Mesela kardeşim arkalara siyah kaplama yaptı. Çok bunaltıcı oldu. Tek iyi tarafı vinneks olduğu için kolayca silinebiliyor. O yüzden bunalmayim diye ön tarafa yapmadık. Gri daha güzel
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | |||||
Sağ Arka Kapı Kitlendi İçerden Ve Dışardan Açılmıyor | |||||
Kapi arasi kablo gecis conta nasil degisir ??? | |||||
Kapı Camı Sökme Montaj | |||||
kapı pimi | |||||
Kapı ic kilidi | |||||
Dış kapi kolu kirildi | |||||
BİLGİ Kış geldi kapı altı tahliyeler |